Když recept žádá použití pouze bílků, nebo pouze žloutků, co udělat se zbytkem vajec, když je neplánujeme ihned jinak upotřebit? V tom případě nalijeme bílky, nebo žloutky do vzduchotěsné nádobky vhodné pro mražák, označíme si kolik obsahuje a dáme zmrazit. Zabráníme zželatinování žloutků přidáním špetky soli, nebo přidáním vrchovaté lžičky cukru na každé 4 žloutky. Den před použitím nádobku vyjmeme z mražáku a dáme přez noc do chladničky rozmrazit.
Uschování zbylých vajec...
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
