Uchování krásné barvy zeleniny...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
babi
6360 příspěvků 11.07.02 13:35
Uchování krásné barvy zeleniny...

zajistíme tím, že ihned po uvaření (nepřevařit) ji přendáme do studené vody s trochou ledu.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Zuzik
286 příspěvků 11.07.02 22:29
nebo taky

když zeleninu vaříme v páře.

 
babi
6360 příspěvků 12.07.02 09:13
I vařenou v páře...

jsem ráda, že připomínáš vaření v páře, což dělám automaticky. Zelenina takto bsahuje více vitamínů a minerálu (ty to zajisté víš). Přesto však ponořuji do ledové vody, která ihned zastaví var. Zkus to.

 
babi
6360 příspěvků 12.07.02 09:13
I vařenou v páře...

jsem ráda, že připomínáš vaření v páře, což dělám automaticky. Zelenina takto bsahuje více vitamínů a minerálu (ty to zajisté víš). Přesto však ponořuji do ledové vody, která ihned zastaví var. Zkus to.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz