tučnost sýrů (obsah tuku v sušině)

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
penda
4752 příspěvků 03.05.04 09:27
tučnost sýrů (obsah tuku v sušině)

harcký  pod 5 %
mohučský  pod 5 %
olomoucké tyčinky  pod 5 %
olomoucké tvarůžky  pod 5 %
limburský  20 %
romadur  30 %
tavený sýr  30 %
eidamský  30 %
gouda, týlžský  40 %
máslový, tavený sýr Brie  45 %
cammembert  45 %
munsterský  50 %
ementálský  45 %
plísňové sýry  50 %
smetanový Brie  55%
tavené sýry  60 %


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz