tučnost sýrů (obsah tuku v sušině)

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
penda
4751 příspěvků 3.5.04 09:27
tučnost sýrů (obsah tuku v sušině)

harcký  pod 5 %
mohučský  pod 5 %
olomoucké tyčinky  pod 5 %
olomoucké tvarůžky  pod 5 %
limburský  20 %
romadur  30 %
tavený sýr  30 %
eidamský  30 %
gouda, týlžský  40 %
máslový, tavený sýr Brie  45 %
cammembert  45 %
munsterský  50 %
ementálský  45 %
plísňové sýry  50 %
smetanový Brie  55%
tavené sýry  60 %

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz