Jestliže chceme dodatečně mírně zahustit polévky můžeme zkusit trik našich babiček. Jakmile jsou všechny suroviny v hrnci uvařené, přistrouháme k nim syrovou bramboru a vše krátce povaříme.
Trik našich babiček na zahuštění polévky
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Trik našich babiček na zahuštění polévky, Tresinko,
takhle zahušťuji také zelí k vepřovému. I kyselé.
červená čočka
já zahušťuju polévky s oblibou pomoci červené čočky. Je zdravá,
chutná, nemusí se předmáčet, téměř se rozvaří a nenadýmá tolik, jako
obyčejná (anebo hrách anebo fazole). Navíc dá polévce příjenou sv.
žlutou barvu…
Další rada do deníčku.
Eleeen
a já pořád nevěděla, k čemu tu červenou čočku mám. Občas něco koupím(jako nedávnou bulghur) a pak nevím co s tím
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie