Trik našich babiček na zahuštění polévky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Tresinka
156 příspěvků 14.09.04 18:00
Trik našich babiček na zahuštění polévky

Jestliže chceme dodatečně mírně zahustit polévky můžeme zkusit trik našich babiček. Jakmile jsou všechny suroviny v hrnci uvařené, přistrouháme k nim syrovou bramboru a vše krátce povaříme.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 15.09.04 03:30
Trik našich babiček na zahuštění polévky, Tresinko,

takhle zahušťuji také zelí k vepřovému. I kyselé.

 
penda
4752 příspěvků 15.09.04 07:16
esme,

..já též…

 
Eleeen
1127 příspěvků 15.09.04 11:07
červená čočka

já zahušťuju polévky s oblibou pomoci červené čočky. Je zdravá, chutná, nemusí se předmáčet, téměř se rozvaří a nenadýmá tolik, jako obyčejná (anebo hrách anebo fazole). Navíc dá polévce příjenou sv. žlutou barvu…
Další rada do deníčku.

 
1irena
591 příspěvků 15.09.04 13:40
Eleeen

a já pořád nevěděla, k čemu tu červenou čočku mám. Občas něco koupím(jako nedávnou bulghur) a pak nevím co s tím


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz