V dubnu jedeme rybařit do Norska, kde se nejvíc loví treska. Mají poměrně velká játra, známe je všichni z konzerv. Nevíte někdo co se dá s tresčími játry udělát kromě zavařování? Dají se vubec nějak smažit nebo něco? Nemáte osvědčený recept na zavařovaní v jednoduché kuchyní? Díky moc za jakoukoli radu!!
Tresčí jatra - čerstvá! co s nima?
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Toť otázka!
prohlidla jsem fr net a koukla i do Portugalska, Spanelska a NIC.
Pouzivaji jen olej a v plechovce.
Jsem opravdu zvedava, jestli nekdo objevi nejaky recept.
Mozna ti poradi az v Norsku.
Tresčí játra - čerstvá! Co s nimi?
Lidia, na netu toho moc není.
Většina článků opěvuje olej (cod liver oil).
A tady
to vaří ve vodě.
Ale Bunter z Norska ti možná poradí něco lepšího.
Tome, ozvi se.
Další podobná témata podle názvu