Tresčí jatra - čerstvá! co s nima?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Lidia
1 příspěvek 26.03.06 13:12
Tresčí jatra - čerstvá! co s nima?

V dubnu jedeme rybařit do Norska, kde se nejvíc loví treska. Mají poměrně velká játra, známe je všichni z konzerv. Nevíte někdo co se dá s tresčími játry udělát kromě zavařování? Dají se vubec nějak smažit nebo něco? Nemáte osvědčený recept na zavařovaní v jednoduché kuchyní? Díky moc za jakoukoli radu!!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Bali
1254 příspěvků 27.03.06 18:51
Toť otázka!

prohlidla jsem fr net a koukla i do Portugalska, Spanelska a NIC.
Pouzivaji jen olej a v plechovce.
Jsem opravdu zvedava, jestli nekdo objevi nejaky recept.
Mozna ti poradi az v Norsku.

 
esmeralda
4813 příspěvků 27.03.06 21:48
Tresčí játra - čerstvá! Co s nimi?

Lidia, na netu toho moc není.
Většina článků opěvuje olej (cod liver oil).
tady to vaří ve vodě.
Ale Bunter z Norska ti možná poradí něco lepšího.
Tome, ozvi se.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz