V září se chystám na dovolenou do Třeboně. Mohl by mi někdo poradit, kam zajít na dobré jídlo?
Třeboň - kde se dobře najíst?
Já určitě nedoporučiji podnik „Rožmberská Bašta“ v Třeboni, dnes jsme se vrátili z výletu a v úterý v podvečer jsme tam byli (na základě doporučení zde z Labužníkovo super stránek:-)) obsluha a slušnost obsluhy byla sice na 1* ale jídlo dost hrozné, kapří hranolky zcela jistě nedoporučuji. Jídlo Suché a BEZ CHUŤI a do pěti minut od objednání jsme měli jídlo na stole, v reStauraci skoro žádní hosté…znovu bych tam nešla …
určitě je méně „mimo mísu“ než tvoje poznámky, upozorňujě tazatele kam nezajít. Krásný slunečný den bez rejpálků přeje Všem Suzanka
Tak když v Třeboni na jídlo tak nepochybně do Šupiny, kde se specializují hlavně na ryby na grilu, takže si zde dáte sumce, úhoře, candáta, štiku, lína, kapra v mnoha úpravách a skvělou rybí polévku
no, potvrzuji tu Šupinu či Šupinku. Nejsou nejlevnější, absluha příjemná, na přání doporučí, jejich kapří hranolky jsou vyhlášené, ale ty já zrovna nemusím, nicméně štika či candát v jejich úpravě jsou prostě skvělou věcí.
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz