TIBI - Vodní kefír - nápoj třetího tisíciletí

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
mfisar
4 příspěvky 04.10.03 07:42
TIBI - Vodní kefír - nápoj třetího tisíciletí

Tibi vyčistí naše těla zanesená toxickými látkami, dá jim větší odolnost, neboli imunitu a ještě doplní stále chybějící bioenergii, neboli vitalitu. To se dnes považuje téměř za zázrak, a ten si můžete dělat doma, žádné vaření a za dva dny je vše hotovo.

Vodní kefír se může užívat pro mnoho účelů, léčí se jím záněty jater, žlučníkové i ledvinové potíže, katary, nemoci močových cest, záněty střev, sklerózy, infarkty, při žloutenkové dietě, osvědčil se mi zejména při čistění u kožních chorob, nemoci ženských orgánů a celá řada dalších vážných onemocnění.
 www.fisar.net/tibi


Reklama


Reklama

Reakce:
 
marek
18 příspěvků 19.10.03 20:21
Tibi dokáže fermentovat do celkem slušného TibiVína

www.fisar.net/tibi

Dělám si tenhle nápoj už dlouho a zjistil jsem, ze když to necham fermentovat déle, (ale zas ne tak dlouho aby mi krystalky Tibi chciply, tedy max.4dny), tak se obsah alkoholu zvíší natolik, ze uz nemusim běhat pro pivo. … Tedy v návodech na Tibi se doporucují 2 až 3 dny fermentace … ale řeknu vám, že po 4 dnech to má říz!
Zdraví vás … … z Tibi mírně namotanej Marek

 
mfisar
4 příspěvky 04.11.03 18:24
Cizoložství to je vlastně krádež

…zase o kousek dál, až to Tibi nevydrží

 
Jonatana
2 příspěvky 22.12.03 23:41
Měla jsem kožní chorobu...

už několik let jsem mela problém a myslela jsem už že je to prostě součást mého života. Jsem ráda, že jsem našla tohle TIBI a teď už se nebojím sexu ve dne. Dalo mi to něco co mi asi nějak scházelo a co mé tělo potřebovalo. Doporučuji každému. Chutná skvěle!

 
Labužník angelika02
6 příspěvků 16.01.04 00:12
Dostala jsem TIBI asi před měsícem a jsem z něho nadšená

Je to skvělé pití! Chutná lahodně s příchutí toho nejlepčího mladého burčáčku … skoro čiré a mírně opalizující. Jak to vypadá, funguje i na moje beďary - proto jsem si ho vlastně objednala. Žádný mazání! Správné pití na to platí!

 
brozkeff
1 příspěvek 15.12.10 23:41
Odborné články o vodním kefíru

Provedl jsem rešerši odborných studií o vodním kefíru, abych zjistil například, proč by se tam mělo dávat nějaké sušené ovoce, jaké cukry ta kultura vlastně potřebuje, atd.atd. Výsledek:

“Tibi” vodní kefír – biochemické vlastnosti 

Použité výzkumy a články:

  • Frank, G. W. (1997). Wasserkefir: geschwister des Teepilzes Kombucha. http://www.kombu.de/wasskef.htm
  • Moinas, M.; Bauer, H.; Bauer, Heinz (1980). The structural organization of the Tibi grain as revealed by light, scanning and transmission microscopy". Archives of Microbiology 128 (2): 157–161. doi:10.1007/BF0040­6153.
  • Pidoux, M. (1989). The microbial flora of sugary kefir grain (the gingerbeer plant): biosynthesis of the grain from Lactobacillus hilgardii producing a polysaccharide gel". World Journal of Microbiology and Biotechnology 5: 223–38. doi:10.1007/BF0174­1847
  • Reiß, J. (1990). Metabolic activity of Tibi grains. Zeitschrift für Lebensmittelun­tersuchung und Forschung A 191 (6): 462-465. doi:10.1007/BF0119­3095
  • Stacey, F. R.; Stacey, M. (1938). A note on the dextran produced from sucrose by Betacoccus arabinosaceous haemolyticus" Biochem. Journal 32 (11): 68–72. PMID 16746831
  • Zacconi, C., Dallavale, P., Vescovo, M., Parisi, M. G. & Scolari, G. (1995). Microbiological and chemical characterization of “sugar grains” [alcoholic beverages]. Annali di Microbiologia ed Enzimologia 45: 27-36. http://agris.fao.org/…h/display.do?…

Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz