Těsto na prodávané sedviče

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
jARKA77
141 příspěvků 20.01.08 18:42
Těsto na prodávané sedviče

Milí labužníci,
manžel má na vás velkou prosbu, zda někdo neznáte recept na těsto sendvičů, které se jako trojúhelníky, naplněné různou nádivkou, dělá firma Crocodile-přesně nevím, jak se jmenuje a píše.
Jde nám o to upéci si těsto ve vlastní pekárně. Takové měkké, příjemné, se zvláštní strukturou. Nejsem běžný zákazník hotových sendvičů na benzínkách, ale slíbila jsem, že se pokusím recept získat. Ale vím jistě, že labužníci vědí vše.
Omlouvám se, že se vyjadřuji neobratně jako dřevo, ale neumím to lépe popsat. Díky všem za ochotu a přejeme oba brzičko jaro.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
lydia
1227 příspěvků 21.01.08 16:27
Jarko,

mám recept na bílou veku. Nevím jaké jsou ty sendviče které myslíš, ale když nedostaneš jiný recept, zkus tento:

350 ml vlažné vody nebo mléka, 500 g hladké bílé mouky, 1 čl soli, 1 čl cukru, 1 balíček kvasnic, trochu oleje. Kvasnice beru jenom sušené, protože nerada dělám kvásek. Dát všechno do pekárny, nastavit na bílý chléb.

Nebo:
100 ml vody, 120 ml podmáslí, 1 pl oleje, 1 čl soli , 1 čl cukru, 300 g mouky, půl čl kvasnic, sušených, na špičku nože kyseliny citronové. Dát do pekárny. Tento recept nemám vyzkoušený.
Ať se ti podaří

 
Lindaa
114 příspěvků 22.01.08 17:58
Ahoj Jarko

Já jsem ve svým hloupým norským návodu k domácí pekárne nasla 2 recepty na sendvicový chleba, ale jestli je to ono nevím, zatím jsem je nezkousela:
260ml vody
1,5l zíce rozpusteného omastku (másla) 0,5 lzicky soli
1,5 lzíce suseného mléka
3 lzíce cukru
750 ml hl. mouky (odmerka je v ml a ne v gramech) 0,75 lzicky suseného drozdí

Druhá varianta je, ze místo hl. mouky dás celozrnnou. Na pekárne je i speciální program sendvic, ale jak tak na nej koukám je skoro stejný jako francouzský bílý chléb. A ozvi se jak to dopadlo.

 
buraci
1136 příspěvků 22.01.08 19:51
Jarko

Ja bych ti doporucila budto chleb bramborovy nebo podmaslovy, oba recepty tu jsou. Oba tyto chlebiky jsou bile a nadychane a myslim, ze se velmi blizi tem od Krokodyla.

 
jARKA77
141 příspěvků 24.01.08 19:12
Veliké poděkování od manžela a ode mne také

Jste opravdu bezva. Díky všem. Vždy mně vytrhnete trn z paty. Zkusím je všechny a dám všem vědět. Začnu hned v neděli. Manžel je miluje a já mu chci udělat radost. Jen tak. Kytička pro všechny. Jarka

 
Bali
1254 příspěvků 24.01.08 19:15
...

až k nám přijedeš, upeču ti ten náš


Reklama

 Váš příspěvek
Další témata z kategorie

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz