Tenulinké plátky masa...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
babi
6360 příspěvků 11.07.02 13:14
Tenulinké plátky masa...

se nám podaří nakrájet, když dáme maso do mražáku na 30-40min. (dle velikosti kusu masa). Technika převzatá od kuchařů z Orientu.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Tinami
166 příspěvků 13.07.02 22:24
Ano, ale ...

… pak necháme maso zase dobře rozmrznout, případně jej ve fólii ještě rozklepneme. Myslím, že tato rada se nejvíce využuje při přípravě carpaccia; nedávno mi jej v restauraci dali ještě namrzlé a byla to hrůza.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz