Tenulinké plátky masa...

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
babi
6360 příspěvků 11.7.02 13:14
Tenulinké plátky masa...

se nám podaří nakrájet, když dáme maso do mražáku na 30-40min. (dle velikosti kusu masa). Technika převzatá od kuchařů z Orientu.

Reakce:
Tinami
166 příspěvků 13.7.02 22:24
Ano, ale ...

… pak necháme maso zase dobře rozmrznout, případně jej ve fólii ještě rozklepneme. Myslím, že tato rada se nejvíce využuje při přípravě carpaccia; nedávno mi jej v restauraci dali ještě namrzlé a byla to hrůza.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz