Tak to je téma pro mě.

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník Jana.Q02
129 příspěvků 21.10.08 18:47
Tak to je téma pro mě.

Trapasy nastávají většinou jen tehdy, když vařím pro hosty. Posledně jsem naservírovala zeťákovi v dušené zelenině i gázový pytlík s kořením. Ale žvýkal statečně. Podařená byla i výroba burčáku z naší úrody červených hroznů. Po otevření nádoby jsem měla bordó přeliv na vlasech i na šatech. Kuchyň vymalovaná fialovými puntíky, jen za mnou byl bílý flek.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Labužník Jana.Q02
129 příspěvků 21.10.08 19:06
Pardon,

to patřilo do trapasů.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz