Tajemství je v ostrém noži

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
AFTIC
122 příspěvků 03.06.05 07:03
Tajemství je v ostrém noži

Když krájíte cibuli tupým nožem tak vlastně z ní vytlačujete určité množtví šťávy která vašim očím vadí. Zkuste si napřed pořádně nabrousit nůž.
 Mike


Reklama


Reklama

Reakce:
 
kltko  03.06.05 07:20
treba však ešte dodať

že surová cibuľa, ako taká, veľmi tupí ostrie (nožov aj iných rezacích nástrojov) a preto treba pribrúsiť oveľa skôr, ako pri iných krájaných materiáloch

 
esmeralda
4813 příspěvků 03.06.05 07:46
Tajemství je v ostrém noži

Absolutně souhlasím… A ještě dnes mi zůstává stát rozum nad faktem, že v mnoha domácnostech najdete kdejaký kuchyňský vynález 20. století, ale po pořádném noži ani vidu…

 
Julina
30 příspěvků 11.06.05 20:06
Návod k použití ocílky

Já mám ráda taky ostré nože, ale brousím je na obyčejném brousítku, takže mám na nich po čase vroubky. Mohl byste mi někdo napsat jak správně používat ocílku? Už jsem ji měla několikrát v ruce, ale když nevím jak ji používat…

 
Julina
30 příspěvků 11.06.05 20:42
Už to mám

Šmankote už jsem to našla a zjistila jsem že jsem nožový barbar

 
iva  12.06.05 07:33
Návod k použití ocílky

by mohl poskytnout např. nějaký fešný mladý řezník…


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz