Když krájíte cibuli tupým nožem tak vlastně z ní vytlačujete
určité množtví šťávy která vašim očím vadí. Zkuste si napřed
pořádně nabrousit nůž.
Mike
Tajemství je v ostrém noži
že surová cibuľa, ako taká, veľmi tupí ostrie (nožov aj iných rezacích nástrojov) a preto treba pribrúsiť oveľa skôr, ako pri iných krájaných materiáloch
Absolutně souhlasím… A ještě dnes mi zůstává stát rozum nad faktem, že v mnoha domácnostech najdete kdejaký kuchyňský vynález 20. století, ale po pořádném noži ani vidu…
Já mám ráda taky ostré nože, ale brousím je na obyčejném brousítku, takže mám na nich po čase vroubky. Mohl byste mi někdo napsat jak správně používat ocílku? Už jsem ji měla několikrát v ruce, ale když nevím jak ji používat…
https://www.labuznik.cz/…rankovani/2/?… Koukněte zde, taky pár rad jak dobře nabrousit nůž v domácích podmínkách
As před 6 lety jsem si koupila opravdu kvalitní a ostré nože. Používáním už tak ostré nejsou a já bych je potřebovala nabrousit. dokážete mi poradit, kde to nechat nabrousit, aby to někdo nespálil?
Já jsem dříve měla levné nože, takže jsem to nikdy neřešila. Od té doby co mám doma kvalitní nože je nechávám brousit minimálně jednou za rok. Našla jsem si firmu, která je dokáže nabrousit opravdu kvalitně a při tom nůž nezničí
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz