Moji milí, nedávno jsem v Kadani na návštěvě ochutnala smažené
sýrové kuličky. Paní je donesla během chvilky k pivu. Dělala je jen
z eidamu, 1 vejce a hladké mouky. Smažila jen tak bez obalování. Nedávno
jsem je zkoušela, ale neodhadla jsem ten správný poměr surovin, trochu se
připalovaly. Ta paní tvrdila, že to jde bez připalování. Děláte je
někdo, víte ten správný poměr?
Děkuji
Mlsná Sylva
Sýrové kuličky - smažené
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Sýrové kuličky - smažené
aničkov,
toto je můj recept a ještě se nestalo, že by se nepovedly nebo připálily. Chtějí vyšší vrstvu oleje a jsou opravdu žravé.
Sylvii přeju ať se podaří.
Krásný den.
Sýrové kuličky
Nejdůležitější je asi ta vysoká vrstva oleje. Aby se smažily ze všech
stran najednou.
Dělám tak i smažený sýr, řízky atd…
Povedly se,
použila jsem Bocianky recept, použila 40% goudu, mouky jsem však přidala
daleko více, protože první kuličky se připalovaly i ve větší vrstvě
oleje. Nevím tedy přesně, kolik jsem dala té mouky, ale těsto bylo
tvárnější, daly se tvarovat kuličky.
Díky Vám
Sylvie
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie