Syry jsou opravdu vyborne a jako mlecne vyrobky take doporucenihodne. Presto to s nimi neni tak jednoduche! Nektere totiz maji vysoky obsah nasycenych mastnych kyselin, napr. cedar jich obsahuje 6 x vic nez rostenka o stejne vaze. Nektere syry ale obsahuji podstatne mene tuku, takze ctete na obalu jejich slozeni. Existuji take lide, u nichz syry vyvolavaji migrenu. nejvyssi obsah tyraminu maji syry s modrym zilkovanim, napr. niva a gorgonzola, ale take parmazan. Naopak po konzumaci nezrajicich syru, jako jsou zerve, tvaroh a cerstvy kozi syr, je pravdepodobnost migreny mnohem mensi
|
Syr na vazkach
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Reklama
Reklama
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Reklama
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie