Štrůdl s hlívou a kysaným zelím

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
oldsoft
682 příspěvků 15.1.12 14:52
Štrůdl s hlívou a kysaným zelím

Tenhle nápad mám od kamarádky, princip je zřejmý. Moje otázka zní: tu hlívu bych asi měl před zabalením do těsta povařit, ne? Pokud ano, jak cca dlouho? (Kamarádky se na to taky zeptám, ale bažím po odborném názoru.)
Díky.

Reakce:
oldsoft
682 příspěvků 15.1.12 14:54

Aha, už to vidím:
www.labuznik.com/…dl-s-hlivou/

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz