Štrůdl s hlívou a kysaným zelím

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
oldsoft
682 příspěvků 15.01.12 14:52
Štrůdl s hlívou a kysaným zelím

Tenhle nápad mám od kamarádky, princip je zřejmý. Moje otázka zní: tu hlívu bych asi měl před zabalením do těsta povařit, ne? Pokud ano, jak cca dlouho? (Kamarádky se na to taky zeptám, ale bažím po odborném názoru.)
 Díky.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
oldsoft
682 příspěvků 15.01.12 14:54

Aha, už to vidím:
www.labuznik.com/…dl-s-hlivou/


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz