Srnčí maso - svíčková

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 08.01.07 01:10
Srnčí maso - svíčková

Prosím všechny zkušené labužníky o radu. Mám srnčí maso a „naběhla jsem si“ - špatně řečeno, dělám to ráda - a pozvala na neděli návštěvu na svíčkovou. Poradíte, prosím, přidáte své zkušenosti, jak na to? Dělá se z kýty - přední / zadní?
Děkuji předem! Moc!


Reklama


Reklama

Reakce:
 
karminek
757 příspěvků 08.01.07 08:49
nebuď smutná

pomoc je tady
Na tu svíčkovou pužij kýtu(zadní noha )a hřbet.Mohla bys použít i přední nohu(plec,plec­ko)ale na tom není tolik svaloviny.
Ostatní ingredience použij podle svého zvyku.
A ztoho plecka můžeš udělat pikantnější gulášek nebo ragů.
Přeju dobrou chuť.

 
Labužník lucian.ka02
841 příspěvků 08.01.07 09:14
karminku,

dekuji * muzes mi prosim jeste poradit, zda je nutne / vhodne / potrebne maso predem nakladat? Pokud ano - na jak dlouho? Nasla jsem tu recept na svickovou - Srnčí jako svíčková na smetaně - moc se mi libi, nalozeni je tam ale jen 24 hodin. Neni to malo?

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 08.01.07 09:59
svíčková,

… já nevím jak druzí, ale já svíčkovou nenakládám, dělala jsem j ze srnčího i ze zajíce, také z hovězího a vždy byla dobrá… podotýkám, že ji vařím dle svého receptu, je uvedený též na labužníkovi…

 
karminek
757 příspěvků 08.01.07 10:44
lucianko

Jestli jsi zvyklá maso nakládat tak ho nalož.Není to bezpodmínečně nutné.¨Pokud ano tak 24 hodin je podle mého až až.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz