Sriracha kvašení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Karel Florian
1 příspěvek 14.11.17 16:37
Sriracha kvašení

Dobrý den, mám strach, že pokazím celou várku čerstvě vyráběného (poprvé),,kohouta,, proto se chci zeptat, jak poznám, že fermentace je už ukončená nebo dostatečná a jaký běžně dostupný přípravek mohu použít na konzervaci? Nějak se mi to vymklo z rukou a mám pět litrů materiálu :-D. Děkuji velice moc za Vaše odpovědi Karel

Reakce:
daduuja
1143 příspěvků 14.11.17 21:07

Karle, nikdy jsem ji nepřipravovala a tuším, že ani nikdy nebudu, protože mi plně vyhovuje originál s logem kohouta (btw. ve znamení kohouta se v roce 1945 majitel narodil :-)), ale nuselská kuchta - http://nuselskakuchta.blogspot.cz/…riracha.html s ní má zkušenosti, třeba tam najdeš odpověď :-) :mavam:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz