Sriracha kvašení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Karel Florian
1 příspěvek 14.11.17 16:37
Sriracha kvašení

Dobrý den, mám strach, že pokazím celou várku čerstvě vyráběného (poprvé),,kohouta,, proto se chci zeptat, jak poznám, že fermentace je už ukončená nebo dostatečná a jaký běžně dostupný přípravek mohu použít na konzervaci? Nějak se mi to vymklo z rukou a mám pět litrů materiálu :-D. Děkuji velice moc za Vaše odpovědi Karel

Reakce:
daduuja
1151 příspěvků 14.11.17 21:07

Karle, nikdy jsem ji nepřipravovala a tuším, že ani nikdy nebudu, protože mi plně vyhovuje originál s logem kohouta (btw. ve znamení kohouta se v roce 1945 majitel narodil :-)), ale nuselská kuchta - http://nuselskakuchta.blogspot.cz/…riracha.html s ní má zkušenosti, třeba tam najdeš odpověď :-) :mavam:

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz