Knedlíky se to tu jenom hemží. Kdo by měl však recept na „špekové knedlíky“- takové ty koule?Dělají se z rohlíků, špeku nebo uzeného bůčku, petrželky, mléka, vajec ,mouky, ale problém je ten správný poměr. Mám je buď moc „suché“ nebo měkké, prostě-netrefím to.
Špekové knedlíky
Jdu Ti napsat recept na Tyrolske knedliky s uzenym masem, mozna Ti budou
chutnat. Vyzkousej a dej vedet.
Dobrou chut
Chtela jsi polevkovou zavarku nebo knedliky? Zase bylo babi ublizeno. Nemam k tomu co vice dodat. Moc Te prosim vymaz z hlavy tento mnou napsany recept a vyzkousej ty jeji. Snad se ji bude lepe dychat.
knedlíky, ke kterým se u nás podává dušené kyselé zelí.Jsou to takové koule v průměru asi 4-5 cm, je tam asi víc housky než mouky, ta petrželka je tam taky vidět. Podává se to jako hlavní jídlo.
Dobre jsem Ti rozumela. Tyto tyrolske knedliky totiz miluji a kdyz jsme byli letos v Rakousku, tak jsem je tam nekolikrat jedla, tak vim, ze se podavaji jako hlavni jidlo. Podavaji je tam ruzne se spekem, uzeninou nebo uzenym masem. Prave s touto kapustou mne moc chutnaji. Preji dobrou chut.
Pouze jsem Ti chtěla dát výběr a doufám, že Tys to tak pochopila.
Mimo jiné, ty knedlíčky se používají jako zavářka do polévky, ale také jako knedlíky se zelím. Jedla jsem je v obojí podobě v Hintertuxu v Tyrolích, kam jezdíme po léta s německou rodinou lyžovat.
Měj se pěkně!
…dělám docela často, protože je milujeme. Recept jsem dala na
Labužníka. Báječné špekové knedlíky…
Snad ti bude uvedený poměr surovin vyhovovat. Jinak to ale neumím
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz