Speciální úprava zelí - salát

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Jary
5 příspěvků 05.03.05 23:01
Speciální úprava zelí - salát

Hledám recept na zelí (salát), které dávají v restauracích téměř ke každému jídlu. V některých i k omáčkám. Tato příloha je z bílého i červeného zelí. Je bez nálevu.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
kltko 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 06.03.05 16:23
možno to nie je celkom ono

ale doma nám vzniká niečo dosť podobné keď nastúhané zelí zabaríš vrelou vodou (stačí len preliať na site - cedníku), potrasieš aby odkvapkalo, pridáš olej, soľ, trochu cukru a citrónovej šťavy, prípadne koreniny podľa chuti, premiešaš a necháš aspoň hodinu odležať v chlade

 
Labužník opagme02
6 příspěvků 08.03.05 23:04
...

Ahoj, taky jsem se zajímala o typické saláty a přílohy z restaurací - kuchařka mi řekla, že saláty oni sami nedělají, kupují je ve velkém už hotové. Zálivku by prý nikdy neutrefili stejně.. Takže snad leda kontaktovat nějakého výrobce, teda pokud sníš 5 kg zelného salátu


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz