Speciální úprava zelí - salát

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Jary
5 příspěvků 5.3.05 23:01
Speciální úprava zelí - salát

Hledám recept na zelí (salát), které dávají v restauracích téměř ke každému jídlu. V některých i k omáčkám. Tato příloha je z bílého i červeného zelí. Je bez nálevu.

Reakce:
kltko
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 6.3.05 16:23
možno to nie je celkom ono

ale doma nám vzniká niečo dosť podobné keď nastúhané zelí zabaríš vrelou vodou (stačí len preliať na site - cedníku), potrasieš aby odkvapkalo, pridáš olej, soľ, trochu cukru a citrónovej šťavy, prípadne koreniny podľa chuti, premiešaš a necháš aspoň hodinu odležať v chlade

Labužník opagme02
6 příspěvků 8.3.05 23:04
...

Ahoj, taky jsem se zajímala o typické saláty a přílohy z restaurací - kuchařka mi řekla, že saláty oni sami nedělají, kupují je ve velkém už hotové. Zálivku by prý nikdy neutrefili stejně.. Takže snad leda kontaktovat nějakého výrobce, teda pokud sníš 5 kg zelného salátu

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz