Ahoj všichni. Marně scháním recept na špagety, jaké se bežně dělaly ve školní jídelně. Jde mi o to, že přítel nemá rád kečup ani žádné kupované špagetové omáčky, bohužel nemůže ani rajčata, takže špagety mu nevařím. Ale ty ve škole mu dřív chutnaly. Byly z mletého masa, omáčka hodně řídká, spíš hnědá (ne červená kečupová). Kdyby někdo věděl, jak na to, budu vám vděčná. .
Špagety ze školní jídelny
tak až budu mít cestu k našim, půjčím si receptury pro školní
jídelny a mrknu na to.
Ahoj. Předem Ti moc děkuju! A pokud máš teda tu možnost, tak bych se chtěla ještě zeptat na škubánky s mákem. Stejný problém - kdysi ve škole jsem se po nich mohla utlouct, a přitom se mi nikdy doma nepovedlo udělat je tak dobré .
ale vždy jsem na to zapomněla … receptury naší babi někdo ukradnul,
čili se podívat nemohu, ale ona sama tvrdí, že ve všech určitě kečup
byl
Muj ty bozinku haha prosim prosim uz se strasne dlouho snazim tenhle recept na skolni spagety najit vzdycky jsem milovala tu omacku a ty rozvareny spagety!!Muze mi prosim nekdo ten recept napsat budu nesmirne vdecna dekuji!!
http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/….......tento recept jsem dnes zcela náhodně našla na blogu pana Kroupy a tak jsem si vzpomněla. Je to dobrý recept a dal by se tvým nárokům přizpůsobit.