Smažený syreček

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
suzanka
161 příspěvků 25.03.04 12:29
Smažený syreček

Ahoj, potřebovala bych poradit. Nesmírně jsem so pochutnala v restauraci na smažených syrečkách, po mém pokusu doma se mi
ale všechny obalené syrečky úplně roztekly na pánvičce a vše skončilo v koši … je nějaká finta v obalování ??? Prosím poraďte
Děkuji …


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Eja
3727 příspěvků 25.03.04 12:39
Suzanko,

syrečky nech do poslední chvíle v lednici. Obal je klasicky v trojobalu a pak ještě jednou ve vajíčku a strouhance. Dej dost oleje a dost velkou pánev, aby se mezi sebou nedotýkaly. Smaž rychle ( důležité) a obracej opatrně něčím tupým. Určitě se Ti to povede.

 
Labužník Vladimír02
3 příspěvky 26.03.04 20:43
...

Dejte na tvarůžek plátek paprikáče a obalte dvakrát v trojobalu.Tva­růžek nevyteče a od paprikáče chytne vůni.

 
suzanka
161 příspěvků 29.03.04 09:57
Povedlo se

Děkuju, opravdu se to povedlo i bez salámu


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz