Ahoj
poradily by ste mi prosím předem děkuji
V činský restauraci prodavaj smažený nudle z kuřecím masem Doma sem to
skoušela taky.Maso sem si naložila v oleji aby bylo měkčí Ale stejně sem
neměla to maso tak jako v ty restauraci Pak sem byla v jiný restauraci a oni
to dělali jak vývar.Tak ja nevím Má se to maso vařit ve vode a potom dat na
pánev Aby chutnalo jak v tý restauraci nebo jak prosím poradte?
Smažené nudle s kuřecím masem
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Smažené nudle z kuřecím masem
Odpoved je jednoducha , oni „trosku“ svindluju ked to robia.Pouzivaju
bezne to co sa doma nepouziva.
1- Lacna restika hodia tam E 621 glutamat MSG
http://www.alibaba.com/…owimage.html
2- Trochu lepsia daju tam( podleju to ) bezne Chicken Bouillon , tiez obsahuje E
621
http://www.chinesefooddiy.com/…s_broths.htm
3- Taka co sa snazi but zdravsia pouziva Prasok do peciva ten tiez
zmakcuje.Funguje to aj na veprove uplne sa rozplyva.
Doma je dobre dat kuracinu do marinady napriklad lahka sojova omacka , mlada
cibulka , struhany zazvor.. a wok musi byt rozpaleny
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie