slovenské řízky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
colonelo
2 příspěvky 07.09.07 12:09
slovenské řízky

naklepané řízky na strouhance jsou lepší z hovězího zadního. Potom obalit v rošlehaných vejcích, osmažit a vložit normálně do pekáčku, přidat výpek po smažení, zalít vodou, přidat koření a hlavně dostatek česneku a kečup. Dusit až do změknutí. Vynikající šťávička a řízky velice dobře chutnají. příloha nejlepší je rýže.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz