slovenské řízky

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
colonelo
2 příspěvky 7.9.07 12:09
slovenské řízky

naklepané řízky na strouhance jsou lepší z hovězího zadního. Potom obalit v rošlehaných vejcích, osmažit a vložit normálně do pekáčku, přidat výpek po smažení, zalít vodou, přidat koření a hlavně dostatek česneku a kečup. Dusit až do změknutí. Vynikající šťávička a řízky velice dobře chutnají. příloha nejlepší je rýže.

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz