poradia mi skúsené kuchárky a kucháry ako sa správne prekladá kysnuté cesto posypané mletými škvarkami pri pečení pagáčikov. Všade uvádzajú, že ako poštová obálka, ale ja si to neviem akosi predstaviť, pretože klasická obálka má hore ten cíp. Niekde tiež uvádzajú, že na tri krát. Nemá to niekto nafotené aby to sem „zavesil“ tak ako je tu zavesené „kysnuté“??? Ďakujem gabika
skladanie cesta na škvarkové pagáče
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
gabiko,
dočetla jsem se na netu, že by se to mělo skládat stejně jako listové
těsto a na to návod, i obrazový, mám…hodím Ti to zatím na jiný web a
dám Ti sem odkaz, až budu mít chvilku, napsala a poslala bych to
pepíčkovi
gabiko,
oskenovala jsem to dost s velkým rozlišením, snad Ti to nebude vadit,
kdyby ano, předělám to…a u toho překládaného těsta je prvních
12 bodů shodných s kynutým těstem co už je na labužníku, myslím si,
že to překládané těsto je to pravé, co hledáš, tak ať je Ti to
k užitku
listové těsto
překládané těsto
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie