skladanie cesta na škvarkové pagáče

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník gabika
117 příspěvků 04.10.04 21:09
skladanie cesta na škvarkové pagáče

poradia mi skúsené kuchárky a kucháry ako sa správne prekladá kysnuté cesto posypané mletými škvarkami pri pečení pagáčikov. Všade uvádzajú, že ako poštová obálka, ale ja si to neviem akosi predstaviť, pretože klasická obálka má hore ten cíp. Niekde tiež uvádzajú, že na tri krát. Nemá to niekto nafotené aby to sem „zavesil“ tak ako je tu zavesené „kysnuté“??? Ďakujem gabika

Reakce:
 
penda
4752 příspěvků 04.10.04 21:27
gabiko,

dočetla jsem se na netu, že by se to mělo skládat stejně jako listové těsto a na to návod, i obrazový, mám…hodím Ti to zatím na jiný web a dám Ti sem odkaz, až budu mít chvilku, napsala a poslala bych to pepíčkovi :-))

 
penda
4752 příspěvků 04.10.04 21:51
gabiko,

oskenovala jsem to dost s velkým rozlišením, snad Ti to nebude vadit, kdyby ano, předělám to…a u toho překládaného těsta je prvních 12 bodů shodných s kynutým těstem co už je na labužníku, myslím si, že to překládané těsto je to pravé, co hledáš, tak ať je Ti to k užitku :-)
listové těsto
překládané těsto

 
Labužník gabika
117 příspěvků 05.10.04 21:28
díky pendo
 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz