Semolina - jak nahradit klasickou českou mouku

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
DanaJ
1136 příspěvků 26.06.14 10:59
Semolina - jak nahradit klasickou českou mouku

Když chci dát do českého receptu semolinu, tak se dává místo polohrubé mouky nebo místo hrubé? Nebo má semolina taky různou hrubost? :think:


Reklama


Reklama

Reakce:
 
jolana
5064 příspěvků 26.06.14 13:07

Dano, miesto hrubej si myslim.
Existuje vo svete aj semolina mleta jemno-fein ale ta sa pouziva len a len na iste recepty..zvacsa a vseobecne sa pouziva hruba semolina :mavam:

 
DanaJ
1136 příspěvků 26.06.14 16:59

Já jsem jí koupila v Itálii a je tam psáno Semola rimacinata di Grano Duro.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz