Semolina - jak nahradit klasickou českou mouku

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
DanaJ
1136 příspěvků 26.6.14 10:59
Semolina - jak nahradit klasickou českou mouku

Když chci dát do českého receptu semolinu, tak se dává místo polohrubé mouky nebo místo hrubé? Nebo má semolina taky různou hrubost? :think:

Reakce:
jolana
5068 příspěvků 26.6.14 13:07

Dano, miesto hrubej si myslim.
Existuje vo svete aj semolina mleta jemno-fein ale ta sa pouziva len a len na iste recepty..zvacsa a vseobecne sa pouziva hruba semolina :mavam:

DanaJ
1136 příspěvků 26.6.14 16:59

Já jsem jí koupila v Itálii a je tam psáno Semola rimacinata di Grano Duro.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz