Scháníme recepty na atypickou zvěřinu

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
pepicek
1309 příspěvků 14.10.01 20:42
Scháníme recepty na atypickou zvěřinu

Pokud někdo budete mít ve svých zásobách recept na krokodýly, klokany nebo podobnou netradiční zvěřinu, tak se určitě ozvěte, nějak nemůžu nic sehnat. Díky

Reakce:
Tinami
166 příspěvků 11.02.02 10:04

Pepíčku, koukám, že se ti odpovědi nehrnou, tak posílám alespoň nápad na inspiraci, tedy, jsi-li z Prahy. Klokana a krokodýla dělají v restauraci Fondue ve Slezské ulici, zajdi to ochutnat a třeba podle toho recept sám vytvoříš. Taky v Pravěku (Francouzská ul, Zenklova ul. a ještě jedna v Nuslích) by mohli něco takového mít, exotický prák pštros je tam moc dobrý.

Ludwig.II
39 příspěvků 30.03.02 12:22
Klokaní maso

Je to asi už pozdě, ale již delší před delší dobou jsem se seznámil s receptem na klokana, které je prý nejvhodnější pro lidí trpící vysokou hladinou cholestorolu.
1 kg, klokaního masa , 1 lžíce francouzské hořčice, olivový olej s rozmýchaným pařížským pepřem, cca 1/2 litru masového vývar, 1 větší cibuly nebo porek, zelené fazolky, sůl a pepř. Maso omyjeme a osušíme, vložíme do pekáče (já osobně jsem to viděl na rožni, ale to nechme stranou) a pečeme do změknutí. Podleváme masovým vývarem. Fazole jsou pouze jako příloha, ale je vhodnější je dát k pečeni nebo šťávou vznikou z jejich vaření polévat pečeni. Cibulku osmhanout na oleji a přidat k pečeni, Před konečnou úpravou pravidelně polévat černým pivem, nejlepší je Velvet. Pro hutnější přílohu jsme zvolili pečené brambory s česnekovým máslem.

Labužník kedarbedar02
3 příspěvky 12.06.10 13:04
xxxx

xxxx

Manana
1515 příspěvků 12.06.10 14:43
Recepty na atypickou zvěřinu

Měl bych pár receptů tady ,
tady ,
a tady .

sveva
751 příspěvků 13.06.10 10:31
Liška by se hodila?

Je to stará záležitost, ale jednou jsem jedla lišku. A neprskejte, bylo to velmi dobré.
Zdravím

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 13.06.10 20:49
Prošla jsem ...

Kuchařku z roku 1924, která nabízí:
Vydra nebo bobr - různé způsoby vaření,
Sob po tyrolsku, Želva,
Drop.
Našlo by se něco i v dalších Kuchařkách.

tuso
99 příspěvků 14.06.10 08:58
...

Recepty na klokaní maso jsou tady: "http://austral­skeprodukty.cz/

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz