Prosim slovenksych labuznikov o raku, kde v BA zohnat sablony na laskonky alebo minilaskonky ? Alebo poradte nejaky e shop. Vdaka.
sablony na laskonky
Já vím kde je prodávají na Kladně, ale v 15 hodin zavírají. Jela jsem si pro ně věříc, že otvírají v 16 hodin. To bylo zklamání, protože si musím počkat na příští rok, až se zase vrátím do Prahy a do Kladna si znovu odskočím.
Velmi pekne dakujem, tiez som hladala v eshopoch a nenasla. Si sikula A navyse maju aj vykrajovatka na medovnicky,
ktore este nemam, tak sa chystam nakupit
Este raz vdaka.
ahoj, skúste pozrieť v Tescu.Ja som si kúpila šablonu na laskonky minulý ýždeň v Tescu. Mali rôzne vykrajovátka a formičky na keksíky a na moju veľkú radosť dokonca aj formičky na medovníkové vianočné gule.
Reproplast Kladno. Moje kamarádka se pokoušela je objednat. Přišla jí tato odpověď:
Vážená paní,nevíme jake množsví byste chtěla,poštovne je do 2kg 500Kč,to bez cla,to,co je nad 3Kg je nutno přes celnici.Platba je pro vás drahá.S pozdravem Reproplast Kladno.
Asi o zákazníky ale moc nestojí. Zato jsme se moc nasmály.
Záleží na úhlu pohledu… Já bych to chápal jako projev seriozního
obchodníka. Jak by se tvářila Vaše kamarádka kdyby jí přišel kousek
děravého plastu za půl litru )
Nevim jak by se tvarila Esmeraldina kamaradka, ale mluve pouze za sebe (to je zvyk ktery by si mohli osvojit jisti Labuznici); ja bych se zatvaril stastne, zaplatil, a byl rad ze mam co jsem chtel.
Kecal má pravdu. Já bych byla taky ráda. Kdybych si pro ty šablonky měla dojet, sakra by se mi prodražily. Napsat, kolik by mne to stálo, je v pořádku, ale rozhodnout za mne, zda poslat či ne, by mne naštvalo.
Dobře, můžete mít pravdu, to je věc názoru. Esmeralda, než zabředneme
do případné diskuze o ceně a hodnotě, co Vaše kamarádka, koupila či
nekoupila?
Ano, moje kamarádka zakoupila a zaplatila. Musela ovšem zvolit jinou
cestu.
Nezdálo se jí (ani mně) divné že zásilkový poplatek bude dražší
z Kladna do Sydney, než z Kladna třeba do Prahy.
Z Vídně do Sydney jsme zaplatili před třemi lety za poslání 20 kg
knih 160,– Euro.
Z ČR to bylo sice lacinější, ale po zkušenostech se už neodvažujeme.