mate nejaky typ na rychle jidlo se smetanou?
Rychlá jídla se smetanou
polevky, omacky, dezerty , tepla nebo studena, s knedlikem ci ryzi, s masem nebo bez? Jidel se smetanou je vic nez spousta ! Tak specifikuj nebo dej suroviny do hledani a vyberes si z velkeho mnozstvi receptu tady.
kelímok kyslej smotany, 1-2 lyžice vanilkového (nie vanilínového!) cukru, hrsť piškót, zamiešať, nechať chvíľu postáť, zjesť ;o)
Mám doma kelímek sladké smetany a nevím co s tím.Je mi to líto vyhodit.Pak se ještě u mě najdou bramborya to je tak všechno,Myslele jsem si nějaký zapíkačky.Ale jak na to?díky
nas oblubeny rodinny recept
- zemiaky olupat, nakrajat na polcentimetrove platky, dat do vriacej neosolenej vody, ked voda znovu zovrie, povarit 3 minuty, scedit
- obvarit karfiol alebo brokolicu alebo struciky (mozu sa pouzit mrazene, obvarenie odpada)
- zapekaciu misku potriet maslom, posypat struhankou
ulozit na ruzicky rozobrany karfiol alebo brokolicu alebo fazulku(dobra je aj
kombinacia)
- osolit, okorenit, pridat bylinky podla chuti(pazitka, petrzlenova vnat, trosku oregana…)
- navrsit platky zemiakov, tiez osolit, posypat kminom
- zaliat smotanou a upiect dozlatista
alebo take naozaj jednoduche
- spenis na masle pokrajany por alebo cibulu,okorenis (ja davam kurkumu, cierne korenie a asafoetidu,ale mozes dat koreniny podla svojej chuti) pridas kocky sunky a este dajaku zeleninku-moze to byt tekvica, karfiol, brokolica, baklazan, hrasok, cukina, kukurica…zalejes smotanou, osolis, vsetko trochu podusis, staci 10 minut…mozes si to vychutnat s cestovinou…alebo varenymi zemiakmi v supke a volskym okom, ale aj s ryzou
dufam, ze som Ta trosku nainspirovala
dobru chut
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz