rybízový rosol

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Alis
2617 příspěvků 13.08.10 15:01
rybízový rosol

Mám doma něco málo rybízu, a protože není, kdo by ho snědl v koláčích či jinak, rozhodla jsem se, že bych chtěla udělat rybízový rosol. Jenže odšťavňovač i různé pasírovače jsou na chalupě… Proto se ptám zkušených labužníků: jak dostat z rybízu co nejvíce šťávy a jak potom dál?
Na labu jsem našla jen jeden způsob, ale bez komentářů a nejsem si jistá, jestli to funguje.
Uvítám všechny cenné zkušenosti

Díky
Alis
P.S. Nejsem si jistá, kam můj dotaz pověsit, proto volím dvě kategorie

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz