Rumsteak - jak pripravit maso

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník david02
2 příspěvky 28.04.03 12:34
Rumsteak - jak pripravit maso

Poradi nekdo, jak nalozit hovezi rostenou pro pripravu rumsteaku ? Do ceho a na jak dlouho nalozit maso atp.

Dekuji za kazdou odpoved predem.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
esmeralda
4813 příspěvků 21.05.03 08:21

Rumpsteak je kvalitni rez masa a neni ho tedy treba nakladat,
solit nebo peprit. Proste ho hodte na rozpaleny rost nebo panev jen mirne potrenou olejem. Nestouchat do toho! Obratit teprve kdyz na vrchni strane zacnou vyrazet kapky krve. Druhou stranu delat tak asi dve tretiny casu te prvni strany. Nedelat moc dlouho, jinak to bude jako podrazka. K tomu cerstvy salat a krupavou housku a jste v raji.
Dobrou chut.

 
Alice
104 příspěvků 28.05.03 12:27
Rumpsteak

Doporucuji posypat drcenym zelenym peprem, prolozit listky celeru akolecky cibule, zakapat olejem a dat do mikrotenoveho sacku do lednice pres noc. Pred tepelnou upravou celer a cibuly sundat. (Ja nakladam i svickovou na bifteky) SOLIT AZ TESNE PRED PODAVANIM !!!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz