rozdíl mezi kefírem a podmáslím?

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
rosnicka
262 příspěvků 18.05.06 14:06
rozdíl mezi kefírem a podmáslím?

Jo, a ještě acidofilním mlékem.

Jde mi hlavně o jejich použití při vaření resp. pečení. Mohu nahradit kefír podmáslím a naopak?

Dík


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Manana
1515 příspěvků 18.05.06 20:07
kefír atd.

Podmáslí, jak samo jméno říká, je to, co zbyde ze smetany po utlučení másla, je to řídké, netučné mléko.
Kefír je normální mléko, zkysané pomocí kefírové ná:,–(y, působí tak trochu jako kdyby v něm byla sodovka.
Acidofilní mléko by podle pedofilního vzoru mělo být mléko milující kyselost, ale je to obyčejné kyselé mléko, na které dříve mléko normálně zkyslo. Dneska se musí vyrábět v mlékárnách a proto se taky tak divně jmenuje, protože obyčejné mléko od krávy, které zkysne, se dneska už vůbec nedostane, dnešní mléko se rovnou zkazí a shnije. Tak se taky dá poznat, z čeho se to dělá a co dneska vlastně pijeme!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz