Můj kamarád vyrostl na Břevnově v Radimový a stěhoval se odtud, když mu táhlo na padesátku. V okolí bylo pár pěkných hospod jako Na Petince, U Petráčků a U Vostrejch, kam běhal tátovi pro pivo. Právě hospoda U Vostrejch byla přestavena na hotel Hormeda o čemž kamarád nevěděl. Chtěl jsem mu udělat radost, zlákán samou chválou z Labužníku.Vzal jsem ženu a několik přátel a jelo se do Břevnova.Bylo úterý 1.srpna 18.30 hod. Už klid před hotelem se mi jevil podezřele. Dveře do lokálu otevřené a nikde ani hlásku. Vešli jsme. Vpravo pípa, vlevo pivnice, kde seděl jeden místní v teplákách a luštil křížovku. Pokročili jsme dál. Vpravo prostorná jídelna, vlevo vchod na zahrádku. Jinak nikde nikdo!! Tak to je ta gurmánská svatyně, která by se měla hosty nafukovat? Objednáváme si pití a jako předkrm kamarád a já halušky, někdo nějaký nářez a tak. Pivo jak jinak teplé, když se netočí tak se nechladí a halušky z mikrovlnky na kraji horké a uprostřed studené. Jak budou vypadat další jídla, když jsme jedinými hosty jsme již nechtěli zjišťovat a tak jsme zaplatili a poroučeli se. Možná jsme měli smůlu, ale věřím tomu, že místní nikdy Hormedu nenaplní…
Rozčarování
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz