Zdravím všechny labužnice i labužníky a dovoluji se zeptat, zda byste nepověžovali za dobré založit na Labužníku sekci „Rodinné klenoty“ nebo „Rodinné stříbro“ - tedy recepty, které se dědí po generace, případně kultovní rodinné recepty nebo takové podobné. Nápad vzešel od mojí maminky, která by pár takových skvostů měla
Rodinné klenoty
nechci odpovídat za Pepíčka, ale myslím, že to nepůjde. Už tu byl
nápad založit sekci mikrovlnných pokrmů a byla ze zcela rozumných důvodů
zavrhnuta. Tehdy jsme se domluvili, že recepty pro mikrovlnku budeme označovat
v závorce (MW) nebo (M).
Což takhle toto použít i pro tato rodinná dědictví?
Zkusme něco vymyslet. Třeba (POKLAD) nebo tak něco.
Přispějte i ostatní svými nápady!
Ahoj Eleeen a Garfe, ja myslim, ze je lepsi mit recepty zarazene tam, kam
logicky patri (zelenina, maso atd) a znacit rodinne stribro jak navrhla Eleeen.
U me jednoznacne vede (POKLAD)
Tyto recepty zde již dávno máme s označením (PRA). Osobně je přidávám od začátku roku 2002 a asi ve stejnou dobu je také přidávala Pampeliška a možná sem tam i někdo jiný. Jsou to recepty ze zápisků našich maminek a babiček, tak jako ten, cos dnes napsala jako ¨poklad¨ své babičky, když o nějaký ten rok dozadu jsem napsala stejný recept své babičky já a nemyslím si, že ho měla od Tvé.
Takže přidávej to (PRA) a piš dál, ale kontroluj, co už na Labu je a to ne vždycky pod stejným názvem (to víš, ty babičky)
labužník dostane již za pár dnů další možnost dělení receptů, brzy dostanete každý svůj domácí úkol … těšte se