Prosím labužníci, zkoušel někdo uvařit tzv. francouzské brambory v římském hrnci??
Římský hrnec
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Francúzské zemiaky
Ano, robila som, kým som neprišla na to, že mi lepšie vyhovujú
z mikrovlnky. Do namočeného rímskeho hrnca na spodok troška oleja, alebo
masla, masti… podľa chuti, potom surové zemiaky, soľ event.koreniny podľa
chuti, na drobno cibulu, salám, ja používam točenú, alebo dietny, vajíčka
na plátky… posledná vrstva sú zemiaky. Dám na 1 hodinu do studenej trúby
a pri 180-200°C pečiem zakryté. Potom odokryjem, zalejem so smotanou
v ktorej som rozšľahala 1 vajce a dám zapiecť ešte na 1/2 hodinu. Pred
koncom posypem strúhaným syrom a keď zozlatne je hotovo.
A v mikrovlnke to robím v podstate rovnako, iba za kratší čas a
neodkrývam, robím zavreté až do konca.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie