Při letošní nadúrodě švestek jsem se pustila do výroby povidel „bez míchání“. Asi jsem někde udělala chybu, jelikož povidla jsou řídká. Co teď s nimi? Dají se něčím zahustit, aby mě nevytékala z buchet? Díky moc za rady.
Řídká povidla
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Apetit
V predposlednim Apetitu je recept na povidla, kde do nich pridavaji zelirovaci cukr, davaji ho ctvrt kila na 3 kila svestek. Recept jsem vyzkousela a povidla se povedla. Takze bych ta tvoje povidla zkusila svarit s trochou zelirovaciho cukru.
...
… anebo do nich zamíchat jen rozpuštěnou želatinu… pokud je v povidlech už cukr, po svaření s želírovacím cukrem by mohly být hodně přeslazené…
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie