Řídká povidla

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Svadla
18 příspěvků 11.10.06 09:41
Řídká povidla

Při letošní nadúrodě švestek jsem se pustila do výroby povidel „bez míchání“. Asi jsem někde udělala chybu, jelikož povidla jsou řídká. Co teď s nimi? Dají se něčím zahustit, aby mě nevytékala z buchet? Díky moc za rady.

Reakce:
 
buraci
1136 příspěvků 11.10.06 10:52
Apetit

V predposlednim Apetitu je recept na povidla, kde do nich pridavaji zelirovaci cukr, davaji ho ctvrt kila na 3 kila svestek. Recept jsem vyzkousela a povidla se povedla. Takze bych ta tvoje povidla zkusila svarit s trochou zelirovaciho cukru.

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 12.10.06 04:49
...

… anebo do nich zamíchat jen rozpuštěnou želatinu… pokud je v povidlech už cukr, po svaření s želírovacím cukrem by mohly být hodně přeslazené…

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz