Jestlipak jste už někdo byl v restauraci Brasileo ve Slovanském domě? Za 560 Kč může te jíst jak dlouho chcete a co chcete, studená kuchyně a grilované delikatesy z brazilského hovězího, telecího, vepřového, krevety, ryby, ananas atd. Odcházíte, až když se na tamní lahůdky nemůžete z přežrání ani podívat. Byl to můj nejúžasnější kulinářský zážitek kromě U Hromádků Na Pavlači v Českých Budějovicích, kdy jsem nad telecím přírodním řízkem omdlévala blahem.
Restaurace Brasileo Praha
…ale údajně to bylo jinde, nedalo se to na netu najít. Takže ta ve
Slovanském domě je asi nová. Jakým způsobem a je vůbec třeba mít
nějakou rezervaci?
Díky P.
Byla jsemv Ambiente Brasileiro v ulici U Radnice již několikrát. Podrobnosti lze najít na www.ambi.cz Naprosto úžasný grilovaný ananas, krevety na česneku, slávky, jehněčí, ryby, ústříce, sushi atd. Nápoje nesjou v ceně! Bohužel se tam člověk neovládne a slušně řečeno se děsně přejí, takže doporučuji jít na oběd v sobotu. Otvírají v 11,00 a je lepší si místa rezervovat. Prostředí je také super. Jídlo vynikající kvality, cena určtě odpovídá.
Naprosto super jídlo, atmosféra. To nejleší ze Všech kuchyní. Doporučuji šetřit si místo, to nejlepší nosí až na konec.
je U Radnice a druhá ve Slovanském domě. To nejlepší co tam vůbec
mají je picanha (hovězí špička) s fantastickým lojovým krajem, a cupim,
což je ten hrb na krku, co má jihoamerický hovězí dobytek, je to křehké a
voňavé masíčko rovnoměrně a důkladně prorostlé lojem. Kdo nemá rád
nebo nesnáší lůj, ať tam raději nechodí. Ovšem ještě o třídu
lepší brazilská restaurace je v Praze nad Mírákem v Korunní a jmenuje se
Copa Cabana. Bohužel bere jen skupiny a ne jednotlivé hosty.
Obědy a odpoledne je to volnější a měli to i lacinější, teď jsem tam
už asi 4 měsíce nebyl.
Vřele doporučuji!