Ahoj vsem,
potreboval bych poradit, nebo lepe receno poucit. Byl jsem nedavno s rodinou
v restauraci a dali jsme si vsichni svorne na doporuceni pana vrchniho rejnoka.
Jidlo chutne a zajimave, ale: krome jedine porce z celkovych deseti byly
vsechny ostatni citit velmi intenzivne az dusive cpavkem! Doslova a do pismene
presne ten zapach jako kdyz se barvy vlasy. Se zatajenym dechem jsme to snedli -
po tvrzeni pana vrchniho ze ten cpavek k rejnokovi patri. Ale jelikoz se nam
pred tim snazil vnutit myslenku ze to vlastne voni kapary na kterych ten rejnok
byl udelan.....
Nevi nekdo prosim, jestli rejnok obsahuje nejake vetsi mnozstvi cpavku ktery se
treba tepelnou upravou uvolnuje? Nebo kde se tam vzal? Jedl nekdo rejnoka?
A taky byl cpavkovy? Jinak maso velmi jemne, mekke, zvlastni chuti (dobre a hlavne velmi zajimava kostra se spoustou
dlouhych chrupavek.......
Dekuji za pripadne odpovedi