Přátelím se s lidmi, kteří se detailně zajímají o období kolem
roku 1750 a tak. A protože mě osobně hodně zajímá zrovna vaření,
hledám, jestli by někdo nevěděl, jaká jídla bylo tehdy možno připravit,
tedy: které suroviny existovaly (určitě fazole, brambory) a také která
koření…
Budu ráda za každou maličkost.
Díky
Papaja
Recepty z doby kolem r. 1750
zajima te to celosvetove??
Mam knihu o historii francouzske gastronomie a urcite tam neco z te doby bude.
Nemam ji jeste prectenou,jen si v ni obcas listuju,ale jestli mas zajem tak se
zactu vice a dam vedet co jsem zjistila.
Dobrou chut, Bali
jeste jsem objevila knihu „Ceska strava lidova“,taky to dobre cteni, ale
celou ji prectenou nemam.
To se clovek divi co se driv vsechno jedlo!
Papali se veverky, jezci,vrany atd.
A takova sysli jatra byla moooc pochoutka!
Ta kniha je spise ze zacatku minuleho stoleti, ale semtam je zminka i o tom co
se jedlo jeste drive, nebo kdy jaka potravina prisla do Evropy atd.
Bali
tak přihoď nějaké ty receptíky na syslí játra, apod.! Troška historie
nikoho nezabije, budeme aspoň chytřejší!
Bude to takové „jak přežít ztracen v kruté přírodě“!
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
