Ráda bych pokračovala v započaté debatě o vhodných receptech na Labužníkovi.
Moje hlavní otázka se týká tohoto:
Jestli tu mají místo i recepty horší kvality s tím, že budou mít nižší hodnoceni a patřičné poznámky a doporučení, kritiku a rady pod receptem anebo jen recepty, které jsou vyladěné, kreativní, autentické, tj. obecně schválené Labužníky jako gurmánské.
Tady není správná odpověď, ale je třeba si to promyslet a pak se této myšlenky při schvalování receptů držet.
V tuto chvíli již nejde o mraženou zeleninu (která je zde použita v mnoha receptech) ani o dochucovadla, které obsahuje 1529 receptů (masox, vegeta, podravka, bujon), ale o celou koncepci stránek.
Zda mazáci na špatně poskládaném receptu ukážou nově příchozímu jeho nedostatky a nabídnou alternativu nebo sem tyto recepty nepatří?
Vyřeší se tato sitauce zřízením speciální kategorie?
Budu ráda za každou připomínku a doporučení.
Tereza
casino Je-li myšlen vážně TENTO
recept,
proč by s nadsázkou nemohl být guláš z mrazeného klokaního masa…
11.11.2011 11:11