Proč se klepou řízky aneb Chemie v kuchyni

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
jARKA77
141 příspěvků 18.02.09 13:54
Proč se klepou řízky aneb Chemie v kuchyni

Kdo se zajímá, co se děje po stránce chemické při přípravě jídel, nechť otevře zajímavou knížku Vladimíra Mikeše, prof. RNDr. V.M., CSc, který učil na katedře biochemie na PFMU v Brně.Není to v žádném případě únavný výklad biochemických reakcí, ale velmi poutavé a srozumitelné čtení. Vydal Dokořán, 2008. Stojí 225 Kč.
S velkým gustem jsem tuto knížku na jeden zátah přečetla.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Sylvie
2302 příspěvků 22.02.09 11:36
Všem mužům

Tak jsem včera s úsměvem (prý velmi úlisným!) manželovi poreferovala o této knížce a manžel velmi suchým hlasem poznamenal, že až v květnu. Nevím, co tím měl na mysli, jako co v květnu? Vždyť jsem nic neříkala, jenom jsem o té knížce mluvila.
Ach vy muži, vy jste tak vztahovační.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz