Proč se klepou řízky aneb Chemie v kuchyni

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
jARKA77
141 příspěvků 18.2.09 13:54
Proč se klepou řízky aneb Chemie v kuchyni

Kdo se zajímá, co se děje po stránce chemické při přípravě jídel, nechť otevře zajímavou knížku Vladimíra Mikeše, prof. RNDr. V.M., CSc, který učil na katedře biochemie na PFMU v Brně.Není to v žádném případě únavný výklad biochemických reakcí, ale velmi poutavé a srozumitelné čtení. Vydal Dokořán, 2008. Stojí 225 Kč.
S velkým gustem jsem tuto knížku na jeden zátah přečetla.

Reakce:
Sylvie
2302 příspěvků 22.2.09 11:36
Všem mužům

Tak jsem včera s úsměvem (prý velmi úlisným!) manželovi poreferovala o této knížce a manžel velmi suchým hlasem poznamenal, že až v květnu. Nevím, co tím měl na mysli, jako co v květnu? Vždyť jsem nic neříkala, jenom jsem o té knížce mluvila.
Ach vy muži, vy jste tak vztahovační.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz