Na jednom přátelském kuchyňském, leč zahraničním, webu jsem našel
komentáře které mi hovoří z duše. Předem se omlouvám za neumělý
překlad.
Recepis se jmenuje Držťky z hlívy ústřičné:
Grisza napsal: Proč vegetariáni nazývají svou stravu jak by byla vyrobená
z masa? Držťky z hlívy? Kde ta houba má vnitřnosti? Kotleta ze soji?
Viděl někdo kotletu u sóji? Prostě se šidí!
abc napsal: a viděl si někdy kotlet z krocana, kuřecí koleno a množství dalších podivností v obchodech s masem? Vyrobit kuřecí kleno nebo kotlet z krocana to je teprve světový objev.
matzek napsal: V mém obchodě s masem se v poslední době objevil nápis " VEPŘOVÁ KLOBÁSA Z PRASETE" Optal jsem se o co jde - odpovězeno mi že klobáska je ze zabijačky. Zamýšlím se nyní nad původem ostatních vepřových výrobků…
renata napsala: V mé masně se před časem objevil nápis Prasečí
obličej v akci!
Nedá mi to abych tento příspěvek nepřepsal v originále, překlad do
češtiny je trochu oříšek
W moim mięsnym jakiś czas temu wisiała taka oto promocja " Świńska TWARZ w
promocyjnej cenie"…ładnie prawda?:)