Prakticke kulinarium se predstavuje
Po kratkem preruseni je Prakticke kulinarium opet zprovozneno. Omluva vsem ctenarum, kteri se snazili pres vikend na PK napojit. Dekuji za pochopeni a tesim se na vasi navstevu!
máš to moc hezké, už je v oblíbených „položkách“. Krásné
fotky!!
Také se budu ráda vracet.
Přeji hodně návštěvníků. Bona
máš to moc pěkné, také každý den zajdu na návštěvu . A moc bych ráda tu rašpli. Ta mě fakt zaujala. Nevím, kde ji sehnat, ale budu pátrat . Dík za nové inspirace v tom našem kuchaření .Tea
Diky! Moc mě těší, že chodíš tak často Po té rašpli se definitivně poohlédni, stojí určitě za to. (Do kontaktu [e-mail] na PK mi můžeš dát vědět, jak to dopadlo, ok?) Přeji hodně chutných nápadů v kuchyni!
Jestli máš ještě zájem o tu rašpli, jukni znovu pod článek na komentáře. RomanS tam připsal odkaz na stránky, kde se dá pořídit. (Poděkování Romanovi!!!)
ještě k té „rašpli“. Dnes jsem ji koupila v Tchibu v Bille na nám. Republiky v Praze za 299,– Kč. Má spíš tvar špachtle, je s rukojetí a má protiskluzové nožičky, hned jsem ji vyzkoušela na citronu a je to perfekt.
děkuji za tip, už žhavím linku do Prahy a někoho tam pošlu. Takováhle kuchyňská udělátka, na to mě užije !!
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz