..objevila jsem Vás až!!! včera. Nevím, jak je možné, že jsem tak skvělé stránky nenašla už dříve. Jsem velká fanynka vaření, ale také dobrého jídla a neustále experimentuji. Ale také využívám rad mojí babičky, např. svíčková podle ní je božská. Je tu spousta výborných receptů. V rubrice „Mimo mísu“ je spousta dobrých rad, z nichž několik mám už dlouho vyzkoušené a opravdu je to tak. Přeji Vám hodně zdraví a štěstí a jsem ráda, že jsem po delší době narazila na někoho, kdo ví, že LÁSKA PROCHÁZÍ ŽALUDKEM
Pozdrav tvůrcům...
Tak Te mezi nami vsemi vitame. No vidis, tak ted se uz budeme tesit na recepty od Tebe. Urcite budeme vsichni moc radi jakemukoliv Tvemu oblibenemu receptu, nebo radi koukneme a zaradujeme se i jakemukoliv prispevku od Tebe. Babiccine recepty byvaji mooooc bezvadne, tak sem s nimi. Ahoj
Prave jsem obdrzela mail, ktery mne upozornuje, ze jsem nenapsala v predeslem clanku Varecce-P,(kterou jsem s radosti privitala mezi nas), ale udajne nekomu jinemu. Jestli je tomu tak, tak je to smutne. Myslela jsem si , ze na Labuzniku mame jenom ferove lidi, kteri se nestydi za sve jmeno(nebo-li za svou prezdivku). Bylo by dobre se nad timto zamyslet. Stranky Labuznika jsou tak perfektni a neni potreba je kazit spatnou reklamou.
Mně Tvoje přivítání došlo v pořádku. Dál Ti asi nerozumím, jen
doufám, že to neplatilo na mne.
Přeju Ti hezký den
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz