Stala se nám taková nemilá věc - náš nový pejsek jednou sám doma
řádil a povytáhnul šňůru od mrazáku ze zásuvky.
Než jsme si všimli, že nehučí, přestože se zdá, že v zásuvce je,
shnilo nám v něm cca 5l hub.. Možná si dovedete představit tu spoušť.
Mrazák jsem opravdu pečlivě vymyla teplou vodou s jarem, následně octovou
vodou, týden větral a zdálo se, že bude ok. Mrazák jsme zavřeli, uložili.
Cca za měsíc jsem mrazák otevřela a zjistila, že smrdí pořád. Od té
doby se mu pčelivě vyhýbám, nějak na něj nemám náladu/nervy
Možná by pomohlo opakované vymývání octovou vodou a dlouhodobější
nechání mrazáku otevřeného, pomalu se to chystám vyzkoušet
Ale chci se zeptat zda není ještě nějaký jiný osvědčený recept na
odstraňování pachů než octová voda? Já nic jiného neznám..
Poraďte prosím jak odstranit zápach z mrazáku (shnilé potraviny)
Nasyp na misku a nech v zavřeném mrazáku, dokud to pach nepohltí. V drogeriích prodávají i speciální „odpušovače“, většinou je v nich právě soda
Bude to na delší dobu podle toho co popisuješ,určitě otrocky opakovaně vymývat octovou vodou,třeba i ředěné savo a hlavně větrat.Práškem do pečiva a sodou nic nepokazíš to tam určitě dej,ale na mražák toho potřebuješ víc určitě nestačí jeden pytlíček a kup si pohlcovače pachů do lednic a mrazniček.Po mytí se jeví ,že je vše v pořádku ,ale jak zavřeš a po nějaké době otevřeš je to tam znovu měla jsem něco podobného tak přeji pevné nervy a výdrž.prostě pořád dokola.
…nalij do sklenicky (nebo jiné vyssí otevrené nádoby) a postav do mrazáku - ocet se pomalu vyparuje a pohlcuje pach. Pravda v mrazáku jsem to nezkusela, ale v lednicce to funguje perfektne, stací jednou za cas dolít ocet. A hlavne je to bez práce.
parkrat vymyt vodou s vanilkou. Pracuje to i na mikrovlnku, kdyz se nahodou neco spali..
Mam podobnou zkusenost a bojuju s tim 14 dni a smrdi a smrdi. Prisla jsem na to, ze nejvic zapachaji supliky z umele hmoty, i kdyz stoji mimo mrazak na balkone. Zkousela jsem vsechno mozny i nemozny, az mi padla do ruky lahvicka se sprchovym gelem. Napatlala jsem to přimo na supliky ze vsech stran, nechala pres noc, pak oplacala a svete div se, zapach je pryc. Zitra napatlam vsechny supliky i vnitrek mrazaku a uvidim. Drzte mi palce. Diky Mondra
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz