Mělo by jít o jakási „kefírová zrna“.Vím ale,že ta klasická mají mléčnou barvu a také se do mléka máčejí.Tato jsou čirá a máčet by se měla ve vodě s citronem a cukrem.To je asi tak všechno,co o nich vím.......
Poradí mi prosím někdo,co to vlasně mám doma???
môže sa robiť buď mliečny - to je ten klasický, čo asi každý pozná a predáva sa v každých potravinách spolu s acidofilným mliekom a cmarom (podmáslím). môže sa ale pripravovať aj tzv. vodný kefír - a vody ochutenej citrónovou/pomarančovou šťavou… cukor sa tam dáva ako „potrava“ pre kefírákov (tie zrnká na fotke, inak špecifická kultúra viacerých druhov baktérií a kvasiniek).
viac informácií nájdeš napríklad na tomto webe http://www.fisar.net/…i-kefir.html
klikni na odkaz, ktorý som sem pred časom vložila. na tej stránke v menu na ľavej strane si klikni na „kde získat Tibi?“ a ďalej už sa určite zorientuješ
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
