Pomalý hrnec aneb jak na to

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Labužník jandule02
1089 příspěvků 29.01.07 01:37
Pomalý hrnec aneb jak na to

K Vánocům jsem obdržela od Ježíška (od dětí) pomalý hrnec typ RIVAL. Samozřejmě, že jsem měla obří radost, že budu moci vyzkoušet spousty receptů, které jsou nejen zde zveřejněné (tady hlavně díky spiserovi). Ale trochu mě zarazila jedna věc. Když dodržím dobu přípravy 8 hodin LAW, tak je maso téměř rozvařené. Máte vyzkoušené jiné postupy? Prosím sdělte.


Reklama


Reklama

Reakce:
 
Kely
186 příspěvků 29.01.07 02:28
jandule

tak dej vařit maso na kratší dobu, já se časem moc nezaobírám - dám například vařit omáčku na HIGH na 3 hodiny a když se mi zdají ingredience tužší, přidám ještě hodinu nebo víc…


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz