poloviční forma na bábovku

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
trikolka
383 příspěvků 24.03.06 07:34
poloviční forma na bábovku

Ha, řekla jsem si, když jsem zahlídla v jednom krámě v pečící sekci malou formu na bábovku. To vyřeší můj problém - péct chci, ale jíst tolik ne a drahý se vzteká, že přibírá, když to má všechno spráskat sám… Tak budu péct bábovky, které se velikostí hodí na pískoviště a všichni budeme spokojení. Bábovka se mi podle ověřeného maminčina receptu povedla, což o to. Ale mám jeden technický dotaz. Čekala jsem, že budu muset zkrátit dobu pečení, protože je forma menší a tloušťka těsta tudíž také. Pro jistotu jsem ještě snížila teplotu trouby z obvyklých 175 stupňů (horkovzdušný režim) na 165 stupňů. A překvapilo mě, že se bábovka pekla jako obvykle 40 minut. Máte někdo podobné zkušenosti? Jak dlouho vám trvá péct v minibábovko­vé formě?

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

 Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz