Ahojte,
vedeli by ste mi poradit nejaky receptik na dobru cokoladovu polevu na namacanie
napr. parizskych rohlickov, medovnickov......Tento rok sa chystam robit super
lepene medovnicky od kamoskinej maminy, ale na polevu nemam recept.
Je mi jasne, ze do tychto poliev treba asi dat aj stuzeny tuk, ale ak by ste
mali receptik bez stuzeneho tuku, potesim sa
Poleva na polievanie cukroviniek
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Poleva na polievanie cukroviniek
ako som spomínala,
ja už nepečiem, ale v minulosti som používala zmes masla a čokolády, cca 1:1-2, podľa toho, na čo, pravdepodobne nesprávne, ale chutilo, najmä na parížskych rožkoch a šuhajdách. Nevýhoda oproti rastlinným tukom je to, že musíš vystihnúť ten správny KRÁTKY čas, kedy má poleva správnu konzistenciu. Sú aj také všelijaké varené z kakaa, cukru a vody, ale tie som nikdy rada nemala.
svato
Dakujem, super, ze tam nejde stuzeny tuk, mam k nemu averziu. Inak, ja robim polevu tak, ze roztapam cokoladu v troche mlieka, takze je to aj dietenjsie, chut uzasna. Ale nestuhne to uplne, polievam nou liaty pernik a jablkovy kolac naopak a ine liate kolaciky.
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie