Králíka samozřejmě koupíš,pokud sama nechováš.1kg 120,–
Mám pro tebe recept na Plněného králíka.
1králík,králičí játra,srdcea plíce,250g šunky,250g hub nebo
žampionů,1 vejce,2 vařené brambory,100g slaniny,1/4l bílého vína,50g
másla,česnek,pepř,sůl,zelená petržel.
Postup:králíka osolíme,opepříme a potřeme strouhaným česnekem.
Pokrájené houbypodusíme na másle,králičí vnitřnosti a šunku umeleme a
přidáme k vychladlým houbám s polu s vejcem,nasekanou petrželovou natí
a na kostičky pokrájenou polovinou slaniny,zahustíme strouhanými
bramborami,dosolíme a nádivkou naplníme králíka. Otvor zašijeme a
králíka pečeme na másle a na slanině,podléváme vínema přeléváme
vypečenou št'ávou.Trouba 160° 1 1/2 hod. Podáváme s bramborovou
kaší.
Dobré chutnání přeje Ocal.