PLNĚNÉ FEFERONKY SÝREM - viz heleb.cz
da se to koupit v Makru - jinde jsem to neviděl
Kdo ví jakej sejra „sýr“ by se tam měl dát.
olej je jasnej…
rád bych to udělat - snim to skoro na posezení a 50,– za malou pixličku
je dost..
PLNĚNÉ FEFERONKY SÝREM - heleb.cz
Tak zase ja. Muzes pouzit jakehokoliv syru, nalozeneho v solnem laku (nalevu), jako je treba recky feta. Kozi, ovci, jakykoliv, podle chuti. A muzes tim plnit nejenom feferonky, ale treba rajcata, zampiony, nebo cukety a lilky, ktere si muzes udelat podle tohoto receptu . Platky cukety nebo lilku naplnis syrem, srolujes a das do olivoveho oleje. Pridas cely pepr, cerstve namlety pepr, kdyz chces ostre, kousek feferonky...... a potom ........Preju dobrou chut
Ja to delam takhle:kapii opecu nasucho, stahnu slupku.Syr feta nakrajim na spalicky,mozno obalit v oreganu a bazalce.To pak vsunu do paprik jeste trochu posypu oreganem,bazalkou popripade petrzeli a nakrajenym cesnekem,ten se muze dat i do kapie.Zaliji olivovym olejem,ja ho davam napul se stolnim a balsamicem a dam na chvili zapect.Hotovo. Tenhle recept mam od zname,ktera je Rekyne.
na www.manana.cz, tam je toho skoro spousta, ale nedá se to koupit v Makru
…i já miluji Tebou zmiňované nakládané papričky plněné sýrem a protože jsem nabyl dojmu, že se ne zcela pochopilo, které máš konkrétně na mysli, tak se pokusím zde umístit obrázek, který by alespoň trošku ozřejmil
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz