pljeskavica

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
kltko
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 17.09.07 14:52
pljeskavica

Na spiatočnej ceste z Albánska som si v Raguze podľa rady priateľa nedal turisticky predražené ryby, ale pljeskavicu. Bola plnená syrom. Tu na labužníku som našiel dva recepty, ale ani jeden nie je so syrovou plnkou. Vie niekto správny postup prípravy? Nepripadlo mi to ako robené na grile, skôr ako smažené. A syr bol zrejme ovčí (kozí?), príchuť mal však trošku po rokfóre.

Reakce:
penda
4752 příspěvků 18.09.07 08:23
kltko,

našla jsem na netu, že v Chorvatsku se tato masová placka podává sypaná kajmakem (měkký ovčí sýr), tak to zkus, třeba to bude ono.

Váš příspěvek

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz